donderdag 14 maart 2013

Glorioso Campaign - Pruisische opmars gestuit?


De eerste maand van de Dystopian Wars campaign was vooral voor de Pruisen een schot in de roos. In het oosten veroverden de troepen van de Keizer niet enkel Fort Avis, het belangrijkste versterkte punt Glorioso, maar slaagden ze er ook in om een ankerplaats voor luchtschepen te verzekeren. Gaan ze de tweede maand even goed in? 

De eerste battle van de tweede maand bracht meteen een antwoord. De Russische 2de vloot was eerder nog teruggeslagen in het westen, door Franse troepen, maar zette vanuit de bergen een verrassingsaanval op touw. Het doel was het vliegveld van Armandville (I), waarbij de stad zelf links gelaten werd. De Pruisen waren echter alert en stuurden een verschillende schepen en zeppelins.

Met snelle tanks en niet eerder gezien oorlogstuig slaagden de troepen van de Coalition toch in hun opzet. Het vliegveld werd veroverd, de toegang tot de zee is opnieuw verzekert en er is een spits gedreven tussen de twee bevriende mogendheden die de macht in handen hebben op Glorioso.

Zonder twijfel zal dit een reactie veroorzaken van de FSA, die hiermee de handen vrij krijgt, en van de Covenant of Antarctica (COA), die met hun moderne technologie om het even waar kunnen opduiken.

Meer info op het forum.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten